VERNIEUWEND WINKELEN

Dr. Hauschka behandelingen

Schrijf u in voor een Dr.Hauschka behandeling naar keuze. 
Dr. Hauschka Therapeute Kaat Lannoo zal u verwennen volgens de noden van uw huid. 

Het wordt een heerlijke behandeling waarin warmte, geuren en licht het ritme bepalen gevolgd door persoonlijke en deskundig advies. Elke behandeling start met een voetenbad.

Minigelaatsverzorging. (30' 30 €): In deze behandeling gaan we op zoek naar uw huidbeeld en geven productinformatie voor uw thuisritueel

Make-up. (30' 30 €): Onzichtbare make-up en toch een stralend gezicht! Waar ligt in uw gezicht het mooiste accent en hoe kan natuurzuivere make-up dit beklemtonen?


Reinigingsbehandeling (90' 75 €): Met het Saliebad starten we een drievoudige reiniging en ronde we af met een aangepast serum en dagcrème. 

Seizoen. (90' 75 €). Het ritueel van Reinigen - Versterken - Verzorgen wordt in deze seizoensbehandeling volgens uw huidbeeld volledig uitgewerkt.  


Acne. (90' 75 €). Hier wordt aandacht geschonken aan de reiniging en het versterken van de huid, onzuiverheden worden verwijderd.


Klassieke Dr. Hauschka behandeling. (120' 95 €). Uw innerlijke zijn wordt volledig in rust gebracht. Dit brengt de huid in optimale conditie om het Hauschka ritueel uit te voeren. Het hart van deze behandeling is de lymfestimulatie met penselen.

Versteviging. (120' 95 €) Deze behandeling legt de focus op het verzorgende aspect van de huid en stimuleert de regenerende kracht. Hier wordt gebruik gemaakt van de regeneratielijn van Dr. Hauschka.

Nieuw! Lichaamsbehandelingen :

Handen. (30' 30€) Vijlen - nagelriemen - polieren - masker - handcrème.


Rug. (90' 70€). Tijdens deze behandeling wordt uw rug gereinigd en gevitaliseerd. De kwaliteit van de aanraking is de kracht van deze behandeling.


Data (telkens van 9u tot 18u)

Dinsdag 8 mei 2018

Dinsdag 29 mei 2018


Locatie: Biovita Brugge St.Andries, Torhoutsesteenweg 179.  

Schrijf u in aan de kassa in Biovita of via info@biovitashop.be.

Uw inschrijving is compleet na overschrijving op BE90 3770 5822 8632 met vermelding van naam, datum, uur en behandeling


Warme groeten,

Kaat Lannoo en het Biovita team