VERNIEUWEND WINKELEN

Dr. Hauschka behandelingen

Schrijf u in voor een Dr.Hauschka behandeling naar keuze. 
Dr. Hauschka Therapeute Kaat Lannoo zal u het komende seizoen verwennen volgens de noden van uw huid. 

Het wordt een heerlijke behandeling waarin warmte, geuren en licht het ritme bepalen gevolgd door persoonlijke en deskundig advies. Elke behandeling start met een voetenbad.

Herfstbehandeling: 'Petit déjeuner' (60min, € 50 ipv € 60) Deze behandeling is gericht op de volgende vraag: Welke verzorgende producten gebruik ik voor mijn thuisritueel en welke make-up breng ik aan om de dag te beginnen? Het belooft een heel mooie ontmoeting te worden met zowel de verzorgende als de decoratieve natuurzuivere producten van Dr.Hauschka! De behandeling start alvast met een 'herfstig' voetenbad. 

Minigelaatsverzorging. (30' 30 €): In deze behandeling gaan we op zoek naar uw huidbeeld en geven productinformatie voor uw thuisritueel

Make-up. (30' 30 €): Onzichtbare make-up en toch een stralend gezicht! Waar ligt in uw gezicht het mooiste accent en hoe kan natuurzuivere make-up dit beklemtonen?


Reinigingsbehandeling (90' 70 €): Met het Saliebad starten we een drievoudige reiniging en ronde we af met een aangepast serum en dagcrème. 

Seizoen. (90' 75 €). Het ritueel van Reinigen - Versterken - Verzorgen wordt in deze seizoensbehandeling volgens uw huidbeeld volledig uitgewerkt.  


Acne. (60' 45 €). Hier wordt aandacht geschonken aan de reiniging en het versterken van de huid, onzuiverheden worden verwijderd.


Klassieke Dr. Hauschka behandeling. (120' 95 €). Uw innerlijke zijn wordt volledig in rust gebracht. Dit brengt de huid in optimale conditie om het Hauschka ritueel uit te voeren. Het hart van deze behandeling is de lymfestimulatie met penselen.

Versteviging. (120' 95 €) Deze behandeling legt de focus op het verzorgende aspect van de huid en stimuleert de regenerende kracht. Hier wordt gebruik gemaakt van de regeneratielijn van Dr. Hauschka.

Nieuw! Lichaamsbehandelingen :

Handen. (30' 30€) Vijlen - nagelriemen - polieren - masker - handcrème.


Rug. (90' 70€). Tijdens deze behandeling wordt uw rug gereinigd en gevitaliseerd. De kwaliteit van de aanraking is de kracht van deze behandeling.


Data (telkens van 9u tot 18u):

Vrijdag 15 december

Donderdag 21 december 


Locatie: Biovita Brugge St.Kruis, Maalsesteenweg 299. In onze rustige ruimte boven de winkel. 

Schrijf u in aan de kassa in Biovita of via info@biovitashop.be.

Uw inschrijving is compleet na overschrijving op BE90 3770 5822 8632 met vermelding van datum, naam en gelaatsverzorging (30, 90 of 120 min).


Herfstige groeten,

Kaat Lannoo en het Biovita team