VERNIEUWEND WINKELEN

Couscoussalade met honing-mosterdvinaigrette

ingrediënten

Voor de couscoussalade 
  • (Kamut)couscous
  • Komkommer (naar wens)
  • Verse aardbeien (naar wens)
  • Veel verse kruiden (tip: past goed met basilicum of peterselie)
Voor de vinaigrette 
  • 2d mosterd
  • 1d honing
  • 5d olijfolie
  • 1 1/2d witte balsamico azijn  

bereiding

  1. Kook de (kamut)couscous.
  2. Snijd komkommer en aardbeien in fijne blokjes en voeg bij de gegaarde couscous.
  3. Maak een honingvinaigrette met 2d mosterd, 1d honing, 1 1/2d witte balsamico en 5d olijfolie.
  4. Meng onder de couscous en werk af met véél verse kruiden. 
  5. Dit recept en andere ideeën vind je ook terug op instagram:  behappybegreen