VERNIEUWEND WINKELEN

Kip curry met kokosmelk

ingrediënten

  • 600g kippenfilet in reepjes gesneden
  • Kippenbouillon
  • 2 wortelen
  • Wit van 1 prei
  • 1/2 paprika
  • 1 stengel bleekselder
  • 1/2 broccoli
  • Klein stukje geelwortel 
  • Peper en zout
  • Currypoeder
  • 1 blik kokosmelk

bereiding

  1. Bak/wok de kip in hete kokosolie en kruid hem met peper, zout en curry-poeder
  2. Voeg er de gesneden groentjes, kippenbouillon (naar smaak) en geelwortel aan toe.
  3. Laat dit potje garen tot de groentjes bijtgaar zijn.
  1. Giet de kokosmelk erbij, breng dit aan de kook en laat samen een minuutje doorkoken.
  2. Wens je liever een meer gebonden saus, dan je je saus binden met kuzu of arrowroot (in wat water opgelost)
  3. Dan rest enkel nog de keuze... rijst of rijstnoedels. SMAKELIJK