VERNIEUWEND WINKELEN

Komkommersushi

ingrediënten

  • Komkommer
  • Bleekselder
  • Appel
  • Gierst (of couscous...) 
  • Witte balsamico 
  • Olijfolie
  • (Kokosbloesem)suiker 
  • Zoetzure haring of maatjes
  • Zoetzure sojasaus
  • Gomasio

bereiding

  1. Maak lange fijne komkommerslierten waarmee we de "sushi" gaan opvullen.
  2. Voor de gierstsalade kook je de gierst en snijd je komkommer, bleekselder en appel in fijne stukjes. Dit alles meng je met witte balsamico azijn, olijfolie en (kokosbloesem)suiker.
  3. Leg deze gierstsalade samen met een stukje zoetzure haring op de komkommerslierten, rol op en steek vast met een tandenstoker.
  1. Dien op met zoetzure sojasaus en gomasio. 
  2. Dit recept en andere ideeën vind je ook terug op instagram: behappybegreen