VERNIEUWEND WINKELEN

Theelezing 'Zelfgeplukt' met Ann Vansteenkiste

Biovita nodigt Ann Vansteenkiste, dé theemeester van Vlaanderen en auteur van de bestsellers 'De Stille kracht van thee' en 'Zelfgeplukt' uit voor een theelezing met proeverij. 
 
Al eeuwen maken we gebruik van kruiden en bloemen. Ze zijn onmisbaar in de keuken, ze bezitten tal van geneeskrachtige eigenschappen en ze zijn ideaal om ‘thee’ van te trekken. Die kruidenthees, eigenlijk infusies genoemd, zijn een lekker, gezond en trendy alternatief voor thee en koffie. Bovendien kun je eenvoudig zelf infusies maken met de planten en kruiden die je in je tuin hebt staan. Trek samen met Ann Vansteenkiste de natuur in. Ze toont welke planten je kan gebruiken, hoe je ze moet drogen en hoe je er de lekkerste infusies van trekt. Ze verklapt je de heerlijkste kruidencombinaties en staat uitgebreid stil bij de heilzame werking van bloemen en kruiden en hoe ze je kunnen helpen bij veel voorkomende kwalen. Ann Vansteenkiste is herboriste, aromatherapeute en theesommelier. Eerder gaf ze al de succesvolle lezing De stille kracht van thee, dat helemaal gewijd was aan de theeplant en theecultuur. Infusies van kruiden en bloemen is een belangrijke aanvulling op haar theeboek. Een onmisbare lezing voor theeliefhebbers en levensgenieters.

Woensdag 17 januari '18 van 19u30 - 22u
 
Te  Biovita Roeselare, Meensesteenweg 51
 
Deelname: 8 euro
 
Inschrijving: per mail naar info@biovitashop.be met vermelding van uw naam en 'Theelezing Zelfgeplukt' en datum, en tel.nr. Betaling op rek.nr. BE40 7360 0926 3463.
Inschrijving pas definitief na bevestiging betaling.
U kan ook inschrijven aan de kassa in uw Biovita-winkel.
 

Inschrijvingsformulier